Esthetisch

Esthetisch

Lipofilling

Bij lipofilling wordt lichaamseigen vetweefsel gebruikt dat verkregen werd door liposuctie. De levende vetcelletjes worden op een steriele manier afgezonderd, waardoor ze bruikbaar worden om opnieuw in het lichaam ingebracht te worden. Deze vetcellen zijn bovendien rijk aan stamcellen en werken lang na de ingreep nog verder aan een betere structuur van de bovenliggende huid.

Met deze techniek kan dr. De Baerdemaeker contourafwijkingen in alle delen van  het lichaam verbeteren, bv. na voorgaande ingrepen, bij brandwonden, kanker, enz. Uw plastisch chirurg past lipofilling niet alleen toe om onderhuidse defecten op te vullen of  om een borstvergroting of borstlift uit te voeren of het resultaat ervan te verbeteren, maar ook als rimpelbehandeling of om het uitzicht van littekens te verbeteren.

Deze vetcellen zijn bovendien rijk aan stamcellen en deze werken lang na de ingreep nog verder aan een betere structuur van de bovenliggende huid.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer