BRA-day Dendermonde
Bra-day Dendermonde Marjan Meganck

Breast reconstruction awareness day

Op 18/10/2018 organiseert dr. R. De Baerdemaeker samen met haar collega's de 'Breast Reconstruction Awareness day' of BRA-day in het UZ Brussel - Laarbeeklaan 101, 1090 Jette.

Dit is een informatiedag voor (ex-)borstkankerpatiënten met of zonder volledige of gedeeltelijke borstreconstructie, vrouwen geconfronteerd met borstkanker, alle vrouwen en mannen die onrechtstreeks in contact kwamen met borstkanker en graag meer informatie wensen over borstreconstructie.

Naast de voordrachten door de verschillende artsen van het UZ Brussel, kijkt dr. R. De Baerdemaeker erg uit naar de presentatie van het boek 'Het is een ander jaar' door auteur Marjan Meganck & Céline Broeckaert. 

 

Programma

Tussen 13.30 en 14.30 uur:  

  • Vrije consultaties Plastische & Reconstructieve Heelkunde (route 751, niveau -1)

Tussen 14.30 en 18.05 uur:  

Vanaf 18.15 uur:  

  • Receptie BRA–DAY - BIB PLHK/Lymfekliniek en/of Seminarielokaal Radiologie (route 865, niveau 0) 

Doorlopend tijdens het programma:

  • Infostanden: Amoena (lingerie en badmode voor prothesen), Avister Medical / Update Orthopaedics (drukkledij), Forever Living (deo, lipbalsem, handdesinfectie)

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer