Prof. dr. De Baerdemaeker leidt chirurgen op in Brussel

20/02/2023

Begin februari organiseerde prof. dr. De Baerdemaeker een module oncoplastische borstchirurgie voor internationale chirurgen.

De Grootste Misverstanden over Plastische Chirurgie

14/12/2022

In een artikel in het "Samen Beter" patiëntenmagazine van Sint-Blasius (December 2022), doorprikt dokter Randy De Baerdemaeker de courantste misverstanden over haar vakgebied.

Wetenschappelijk najaar - congressen en opleidingen

23/11/2022

In november en december 2022 neemt prof. dr. R. De Baerdemaeker deel aan enkele workshops, congressen en opleidingen en geeft ze in Caçeres (Spanje) training aan een een groep internationale chirurgen. 

IMCAS, CATBBAS & meer ...

07/06/2022

Nu persoonlijke ontmoetingen terug mogelijk zijn, woont prof. dr. Randy De Baerdemaeker weer verschillende congressen in binnen- en buitenland bij.

Prof. dr. Randy De Baerdemaeker aangesteld als staflid plastische heelkunde in AZ Sint-Blasius Dendermonde

01/02/2022

Op 1 februari 2022 start prof. dr. De Baerdemaeker als staflid plastische heelkunde in AZ Sint-Blasius Dendermonde.

Breast reconstruction awareness day 2020

05/10/2020

Op 14 oktober 2020 organiseert dokter Randy De Baerdemaeker voor het derde jaar op rij de BRA-day in het UZ Brussel.

Dit is een informatiemoment voor ex-borstkankerpatiënten met of zonder borstreconstructie, vrouwen geconfronteerd met borstkanker, alle vrouwen en mannen die onrechtstreeks in contact kwamen met borstkanker en graag meer uitleg wensen over alle aspecten van borstreconstructies. Omwille van de pandemie is er dit jaar geen fysieke bijeenkomst, maar zal de BRA-day doorgaan onder de vorm van een webinar met online presentatie en mogelijkheid tot vragen stellen. 

De BRA-day wordt samen georganiseerd met de dag van Kom Op Tegen Kanker.

Prof. dr. Randy De Baerdemaeker aangesteld als professor

01/10/2020

Vanaf oktober 2020 heeft prof. dr. Randy De Baerdemaeker een academische opdracht als professor binnen de faculteit geneeskunde van de Vrije Universiteit Brussel.

Eerste hulp bij zomers weer

30/06/2020

In een interview in het magazine van de Liberale Mutualiteit (mei-juni 2020), raadt dokter Randy De Baerdemaeker iedereen aan zich deze zomer regelmatig in te smeren met zonnecrème.

Maatregelen om de raadplegingen veilig te hervatten (Covid-19)

21/04/2020

Wanneer de raadplegingen hervat mogen worden, vragen wij aan onze patiënten om rekening te houden met de volgende maatregelen om de COVID-19 infectie verder in te perken.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer