IMCAS, CATBBAS & meer ...

Nu live ontmoetingen terug mogelijk zijn, woont prof. dr. Randy De Baerdemaeker weer verschillende congressen in binnen- en buitenland bij.

Begin mei ging ze op bezoek bij dr. Alexandre Marchac in Parijs. Hij is een toonaangevend plastisch chirurg die zich focust op chirurgie van het gelaat. Het was een intense en interessante dag in het operatiekwartier waar verschillende tips and tricks werden uitgewisseld.

Van 3 tot 5 juni 2022 was prof. dr. Randy De Baerdemaeker te gast op het IMCAS (International Master Course Aging Science). Zij bekeek de laatste trends, steeds met optimale patiëntveiligheid en efficiëntie van de behandelingen in het achterhoofd. Een aantal nieuwigheden zijn binnenkort beschikbaar in de praktijk.

Ook zal binnenkort een anatomie consultatie met de Artery 3D technologie van Augmented Anatomy georganiseerd worden. Geïnteresseerden mogen zich reeds melden via mail (info@dokterdebaerdemaeker.be). 

Op 23-26 juni 2022 is prof. dr. Randy De Baerdemaeker local host van het Controversies, Art & Technology in Breast & Body Contouring Aesthetic Surgery (CATBBAS V) congres, georganiseerd door prof. dr. M. Hamdi in Brussel.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer