Symposium Decubitus

02/12/2019

Op donderdag 5 december 2019 organiseert dokter Randy De Baerdemaeker een avondsymposium over doorligwonden (decubitus) in het UZ Brussel.

Dokter De Baerdemaeker leidt chirurgen op in Spanje

21/10/2019

Deze week doceert Dokter De Baerdemaeker microchirurgie in het centrum voor minimaal invasieve chirurgie Jesús Usón in Caçeres (Spanje).

Breast reconstruction awareness day 2019

08/08/2019

Op 17 oktober 2019 organiseert dokter Randy De Baerdemaeker voor het tweede jaar op rij de BRA-day in het UZ Brussel.

Dit is een informatiemoment voor ex-borstkankerpatiënten met of zonder borstreconstructie, vrouwen geconfronteerd met borstkanker, alle vrouwen en mannen die onrechtstreeks in contact kwamen met borstkanker en graag meer uitleg wensen over alle aspecten van borstreconstructies. Er worden een aantal wetenschappelijke presentaties gegeven, er is een open consultatie mogelijk en als afsluiter komt actrice Lut Hannes (Angèle uit Thuis) haar ervaringen delen.

De BRA-day wordt samen georganiseerd met de dag van Kom Op Tegen Kanker.

Internationale master dokter Randy De Baerdemaeker

01/05/2019

In mei 2019 behaalde dokter Randy De Baerdemaeker een bijkomende internationale mastertitel in oncologie, oncologische borstchirurgie, reconstructieve en esthetische borstchirurgie.

Interview dokter Randy De Baerdemaeker in Flair

16/01/2019

In een interview in Flair (15/1/2019), raadt dokter Randy De Baerdemaeker mensen die een borstvergroting overwegen aan om goed geïnformeerd hun beslissing te nemen.

Symposium over de nieuwste ontwikkelingen in lymfechirurgie met live ingreep

07/12/2018

Op 15/02/2019 organiseert dr. R. De Baerdemaeker samen met haar collega's een symposium over de nieuwste ontwikkelingen in lymfechirurgie. In de voormiddag vindt er een live chirurgische ingreep plaats en in de namiddag worden er wetenschappelijke lezingen gegeven door nationale en internationale plastisch chirurgen.

Breast reconstruction awareness day

01/10/2018

Op 18/10/2018 organiseert dr. R. De Baerdemaeker samen met haar collega's de 'Breast Reconstruction Awareness day' of BRA-day in het UZ Brussel - Laarbeeklaan 101, 1090 Jette

Dit is een informatiedag voor (ex-)borstkankerpatiënten met of zonder volledige of gedeeltelijke borstreconstructie, vrouwen geconfronteerd met borstkanker, alle vrouwen en mannen die onrechtstreeks in contact kwamen met borstkanker en graag meer informatie wensen over borstreconstructie.

Naast de voordrachten door de verschillende artsen van het UZ Brussel, kijkt dr. R. De Baerdemaeker erg uit naar de presentatie van het boek 'Het is een ander jaar' door auteur Marjan Meganck & Céline Broeckaert. 

Nieuwe privépraktijk voor plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie in Dendermonde

04/06/2018

Sinds juni 2018 is de praktijk van dokter R. De Baerdemaeker in de Dijkstraat in Dendermonde geopend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer