Interview dokter Randy De Baerdemaeker in Flair

16/01/2019

In een interview in Flair (15/1/2019), raadt dokter Randy De Baerdemaeker mensen die een borstvergroting overwegen aan om goed geïnformeerd hun beslissing te nemen.

Symposium over de nieuwste ontwikkelingen in lymfechirurgie met live ingreep

07/12/2018

Op 15/02/2019 organiseert dr. R. De Baerdemaeker samen met haar collega's een symposium over de nieuwste ontwikkelingen in lymfechirurgie. In de voormiddag vindt er een live chirurgische ingreep plaats en in de namiddag worden er wetenschappelijke lezingen gegeven door nationale en internationale plastisch chirurgen.

Breast reconstruction awareness day

01/10/2018

Op 18/10/2018 organiseert dr. R. De Baerdemaeker samen met haar collega's de 'Breast Reconstruction Awareness day' of BRA-day in het UZ Brussel - Laarbeeklaan 101, 1090 Jette

Dit is een informatiedag voor (ex-)borstkankerpatiënten met of zonder volledige of gedeeltelijke borstreconstructie, vrouwen geconfronteerd met borstkanker, alle vrouwen en mannen die onrechtstreeks in contact kwamen met borstkanker en graag meer informatie wensen over borstreconstructie.

Naast de voordrachten door de verschillende artsen van het UZ Brussel, kijkt dr. R. De Baerdemaeker erg uit naar de presentatie van het boek 'Het is een ander jaar' door auteur Marjan Meganck & Céline Broeckaert. 

Nieuwe privépraktijk voor plastische, esthetische en reconstructieve chirurgie in Dendermonde

04/06/2018

Sinds juni 2018 is de praktijk van dokter R. De Baerdemaeker in de Dijkstraat in Dendermonde geopend.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer