Body contouring

Body contouring

Armlift

Bij het ouder worden of na gewichtsverlies hebben veel mensen last van te losse huid aan de binnenzijde van de bovenarmen.

Afhankelijk van hoeveel huid u te veel heeft en waar dit overschot zich bevindt, zal uw plastisch chirurg een gedeelte van de huid wegnemen. Voor kleine correcties volstaat het een litteken in de oksel na te laten dat niet zo opvalt. Voor meer uitgesproken huidoverschot (na obesitaschirurgie) moet er vaak een litteken gemaakt worden aan de binnenzijde van de arm. Ondanks alle voorzorgsmaatregelen genezen deze littekens niet altijd even mooi. Het is van belang om op voorhand goed geïnformeerd te worden hierover om achteraf tevreden te kunnen zijn over het resultaat. Vaak voert dokter De Baerdemaeker in combinatie met deze ingreep nog liposuctie en/of lipofilling uit om een harmonieuze contour te bekomen.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer