Body contouring

Body contouring

Liposuctie

Zelfs bij personen die adequaat op de voeding letten en consequent sporten, blijven er vaak probleemzones van het lichaam geplaagd door vetophopingen die niet in proportie zijn met de rest van het lichaam. 

Dr. De Baerdemaeker behandelt deze regio’s met overdadig vet met behulp van liposuctie en vormt ze om tot de gewenste vorm. De littekentjes die u daaraan overhoudt,  genezen doorgaans zeer goed en zijn vaak nauwelijks zichtbaar. Bij het plannen en uitvoeren van de liposuctie gaat uw plastisch chirurg steeds na of de bovenliggende huid nog voldoende veerkrachtig is om het verwijderde volume te compenseren. Liposuctie is ook geen manier om te vermageren. 

Liposculptuur van beperkte zones kan gebeuren onder lokale verdoving. Voor grotere zones raadt dr. De Baerdemaeker aan om de ingreep onder algemene verdoving te laten plaatsvinden.       

Na de ingreep is het van groot belang om een gezonde levensstijl aan te houden om uw herwonnen figuur te bewaren.

Na de ingreep is het van groot belang om een gezonde levensstijl aan te houden om uw herwonnen figuur te bewaren.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer