Esthetisch

Esthetisch

Injectie met rimpelvuller

Bij het ouder worden, stellen veel mensen tot hun spijt vast dat ze volume verliezen in hun gelaat. Gelukkig kan uw plastisch chirurg dit op een elegante manier oplossen. Doordat zij hiervoor een injectie van een natuurlijk product gebruikt, een lichaamseigen molecule die al in grote hoeveelheden in de huid aanwezig is, treden er zelden allergische reacties op. Deze rimpelvullers brengen niet alleen opnieuw volume waar dit door natuurlijke veroudering verloren is gegaan, maar ook waar het nooit aanwezig is geweest, bv. in de wangen of lippen. Rimpelvullers kunnen zelfs oppervlakkige rimpeltjes wegtoveren.

Ook hier hoeft u niet te vrezen voor een onnatuurlijke look. Het doel is immers de balans in uw gelaat zodanig te bewaren dat u er frisser, jonger en gezonder uitziet. Daarom gebruikt dr. De Baerdemaeker enkel rimpelvullers van hoge kwaliteit die wereldwijd al tientallen miljoenen keren zijn gebruikt en waarvan de doeltreffendheid en veiligheid afdoende zijn bewezen. De beste resultaten bekomen we echter vaak wanneer we deze behandeling combineren met een spierontspanner. 

Dokter De Baerdemaeker kan deze behandeling in de privépraktijk in Dendermonde uitvoeren. Om risico's verbonden aan rimpelvullerinjecties te minimaliseren, biedt zij hier de meest recente technologie om de individuele arteriële anatomie van elke patiënt in kaart te brengen aan.

Inlichtingenformulier vullingstechnieken hyaluronzuurpreparaten

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer