Borstchirurgie

Borstchirurgie

Augmentatie (borstvergroting)

Er bestaan verschillende redenen waarom vrouwen voor een borstvergroting kiezen: soms ontwikkelen de borsten zich al vanaf de puberteit te weinig, soms verliezen vrouwen op iets latere leeftijd volume door te vermageren of door borstvoeding te geven.

De meest gebruikte techniek om een borstvergroting uit te voeren is het plaatsen van borstprothesen. Deze kunnen gevuld zijn met water of met silicone en die laatste kunnen een ronde of een druppelvorm hebben. Een andere techniek is het vergroten van de borsten met het eigen vetweefsel via lipofilling. Soms raadt dr. De Baerdemaeker een combinatie van beide technieken aan.

Tijdens minimum twee consultaties zal uw plastisch chirurg samen met u de procedure uitgebreid bespreken en de verwachte resultaten en de belangrijke aandachtspunten voor de toekomst verduidelijken. Zij zal zo nodig de gepaste implantaten voor uw borstvergroting uitkiezen in functie van wat u wenst en van wat haalbaar is.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat u ermee instemt.Lees meer